UV block producten met lange mouw van Tricorp

Bescherming tegen weersinvloeden is van zeer groot belang voor de professional die geregeld buiten werkt. Met onze UV Block producten met lange mouw kan deze professional zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling van de zon. In ons assortiment hebben wij een aantal nieuwe producten opgenomen voor professionals die veel buiten werken.

Beschermingsfactor

De 2 nieuwe UV Block producten uit de Tricorp Workwear collectie bieden dan ook deze bescherming bij het werken in de volle zon. Het poloshirt UV Block en het T-shirt UV Block zijn beiden uitgevoerd met lange mouw en bieden optimale bescherming omdat deze bovenkleding huidbedekkend is en daarmee een zeer grote beschermingsfactor kan bieden tegen de inwerking van de zonnestraling op de huid. Het T-shirt en poloshirt bieden met UV Block bieden een hoge UPF van 50+.

Verkleuring en ademend vermogen

Professionals die in de ( volle ) zon werken kunnen ook te maken krijgen met een eerdere verkleuring van hun kledingstuk onder invloed van de UV-straling van de zon in combinatie met het transpiratievocht van hun lichaam. Dat is met name het geval bij kleding waar katoen in is verwerkt. Het Birdseye kwaliteit T-shirt en poloshirt zijn vervaardigd uit 50% Polyester en 50% Cooldry in een doekkwaliteit van 180 gr/m2. Door de samenstelling van het doek wordt verkleuring van de kleding door zon en transpiratievocht voorkomen!

Daarnaast zorgt met name ook de Cooldry ervoor dat het transpiratievocht sneller naar de buitenzijde van het kledingstuk getransporteerd kan worden. Door vervolgens verdamping van dit transpiratievocht kan het lichaam beter in staat worden gesteld de lichaamstemperatuur te reguleren.

Birdseye materiaal is een speciaal breisel met kleine, ruitvormige figuurtjes dat enigszins aan een vogeloogje doet denken. Dit materiaal voelt lichter en comfortabeler aan op de huid en heeft ook door haar structuur een nog extra ademend vermogen.

Het poloshirt en T-shirt zijn, zoals u gewend bent van Tricorp, verkrijgbaar in een ruime maatrange van maat XS t/m 7XL en in de kleuren bottlegreen, navy en white. De witte versie is ideaal aan de huisstijl aan te passen door middel van sublimatie. De nieuwe producten zijn vanaf nu met artikelnummer 102005 en 202005 te bestellen in onze webshop.

Voor meer informatie over de producten op deze website, of het bestellen van deze werkkleding kunt u terecht in onze webshop via www.unishorebedrijfskleding.nl

Share This