Onze handen zijn één van de meest kostbare delen van het lichaam. We gebruiken onze handen elke dag en merendeel om dingen gedaan te krijgen. Het is dus belangrijk dat we goed voor ze zorgen maar daarnaast ook de juiste bescherming bieden. Vooral men die werk verricht met hun handen moet denken aan goede bescherming. Zij stellen hun handen immers constant bloot aan externe factoren. Met welke soort bescherming moeten bouwvakkers bijvoorbeeld rekening houden? Denk aan schuur-, snij-, scheur- en prikweerstand, maar ook bescherming tegen water is soms essentieel. In dit artikel omschrijven we daarom onze drie beste waterdichte werkhandschoenen. 

1. Ansell Polar Grip 23-700 werkhandschoen

Deze Ansell Polar Grip 23-700 werkhandschoenen zijn geschikt voor vele beroepen. Naast dat ze waterafstotend zijn, bieden ze ook een goede bescherming tegen de kou. Deze allround werkhandschoenen zijn zelfs bestand tegen zout en chemicaliën. Ook voor extra grip is de PVC-coating voorzien van een geruwde afwerking. De handschoen voldoet aan Europees vastgestelde normen EN 420, EN 388, EN 511 en EN 374.  Het is dus een sterke handschoen die absoluut tegen een stootje kan!

2. Ansell Touch N Tuff wegwerphandschoen

Wegwerphandschoenen zijn ideaal bij veel soorten beroepen, denk aan een arts, schoonmaker of cateringmedewerker. Bij deze beroepen is hygiëne van groot belang; wat tevens de reden is voor het dragen van deze handschoentjes. Echter zijn sommige mensen gevoelig voor latex of PVC op de huid. De Ansell Touch N Tuff werkhandschoenen zijn gemaakt van 100% nitril, een organisch materiaal. De handschoentjes voldoen aan de EN 374 norm, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende chemicaliën. Vanzelfsprekend ze dan ook waterdicht. De handschoenen zijn verpakt in een dispenser van 100 paar; daar kun je dus wel even mee vooruit!

3. OXXA X Nitrile Pro werkhandschoen

Deze OXXO N Nitrile Pro werkhandschoenen zijn een ideale toevoeging aan je collectie met werkkleding. De handschoenen zijn gecoat en voorzien van een kap en gesloten rugzijde. Ze zijn gecoat met nitril, wat ervoor zorgt dat de handschoenen waterbestendig zijn. Ook beschermt deze laag tegen olie, vet en biedt het grip in vochtige omstandigheden. Verder bieden ze uitstekende weerstand tegen scherpe en schurende materialen. Kortom: een ideale werkhandschoen!

Ben je op zoek naar speciale bedrijfskleding? Bekijk dan onze online collectie voor inspiratie. Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over bepaalde producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Share This