Kwaliteit is belangrijk, dit geldt voor in principe alles wat je koopt. Echter is het prettig als je voor kwaliteit niet meteen de hoofdprijs hoeft te betalen. De meeste mensen vergelijken vaak eindeloos en zijn op zoek naar de beste prijs kwaliteitsverhouding van elk product dat word aangeschaft. Het aanbod van producten in een bepaalde categorie is tegenwoordig namelijk zo groot, dat we soms door de bomen het bos niet meer zien! Dit geldt ook voor werkkleding. Daarom besteden we vandaag in dit artikel aandacht aan een merk die zeer goed scoort wat betreft prijs en kwaliteit, namelijk: Havep. Lees verder om te weten waarom je moet kiezen voor werkkleding van dit fijne merk.

 Het aanbod is divers

Havep is een merk dat niet alleen bedrijfskleding aanbiedt voor een bepaald beroep of bepaalde richting. Het merk heeft een zeer divers en nauwkeurig samengesteld aanbod, wat kiezen alleen maar eenvoudiger maakt voor bedrijven. Zo heeft Havep werkkleding een gevarieerde collectie van overalls tot verkeersregelaarsjasjes. De Havep Attitude Overall is een goed voorbeeld van werkkleding die voor veel beroepen gebruikt kan worden. Hij is gemaakt van stevige maar comfortabel materiaal en  voorzien van verschillende lussen en vakken om spullen in op te bergen. Kortom; enorm handig!

De kwaliteit is goed

Als je een grote bestelling doet voor werkkleding, ga je ervan uit dat je iets hebt besteld dat wel een poosje mee kan. Bij Havep kan je er absoluut van uit gaan dat dit het geval is. Het merk staat bekend om de productie van degelijke producten, afgestemd op verschillende branches. De kleding is erop gemaakt om langdurige slijtage te kunnen verdragen, wat bij veel fysiek zware beroepen zeker het geval is. De Havep Attitude Werkbroek is hiervan een goed voorbeeld. Deze werkbroek is gemaakt van degelijk materiaal en is voorzien van extra versteviging door Cordura-materiaal bij de knieën.

Bekijk ook onze video die wij van dit product gemaakt hebben:

De prijs is gunstig

Naast goede kwaliteit, levert Havep ook kleding met een gunstige prijs. Voor een bedrijf die vaker in grote hoeveelheden bestelt, is dit natuurlijk een fijne bijkomstigheid. Havep basic T-shirt is een voordelig basic werkshirt, welke nog geen 6 euro per stuk kost. Dat is nog eens een voordelige deal!

Ben je ook op zoek naar kwalitatief goede werkkleding? Het aanbod van Unishore Bedrijfskleding is zeer divers, dus bekijk zeker de rest van ons online assortiment. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg!

Share This