Veiligheidshesjes: je wilt toch wel gezien worden?

Niet iedereen zit de hele dag op kantoor. Er zijn ook beroepen die voornamelijk buiten zijn zoals bouwvakkers, wegwerkers of verkeersregelaars. Eén ding hebben ze gemeen; ze willen wel gezien worden als de werkzaamheden in de schemer of in de avond gebeuren. En daar komen de veiligheidshesjes om de hoek kijken.
Het voordeel van veiligheidshesjes is dat ze snel zijn aan te trekken en gewoon over de andere kleding gedragen kunnen worden.

Veiligheidsvest RWS

Als je al een warme jas hebt, maar deze niet voorzien is van reflecterend materiaal, komt dit veiligheidsvest je goed van pas. Veiligheidsvest RWS is praktisch door zijn eenvoud en zit daardoor niet snel in de weg. Door de gele reflecterende stof en de extra reflecterende banen, is dit vest in de verre verte al te zien. Dat is natuurlijk het uiteindelijke doel van dit vestje. Daarnaast is het vest goedkoop. Hierdoor heb je absoluut geen reden meer om onveilig aan het werk te gaan!

Portwest Hi-Vis Vest Vlamvertragend

Het belangrijkste is vooral om goed zichtbaar te zijn. Maar er zijn ook beroepen waar ze nog meer en hogere veiligheidseisen stellen aan kleding. Bijvoorbeeld de brandveiligheid. Is dat bij u ook aan de orde? Check dan dit vlamvertragende vest van Portwest. Dit veiligheidsvest is, zoals de naam als zegt, vlamvertragend. Het voldoet tevens aan de EN ISO 11612 en EN14116 normeringen.
Je kan het maar weten!

 

Share This