Voel je fit in werkkleding met stretch.
Sportkleding om goed in te bewegen kopen we massaal, waarom dan niet ook de werkkleding!
Als specialist houden we de trends in de gaten en volgen we de ontwikkelingen in de werkkleding branche. Het spreekt voor zich dat we de beste nieuwe trends in ons assortiment opnemen. Wat we nu zien is dat alle grote merken een of meerdere modellen werkbroeken voorzien van stretch-stoffen. Dit verhoogd het comfort wat men ervaart bij het dragen en het beweegt op een natuurlijke wijze met het lichaam mee in de verschillende houdingen die men ongemerkt gebruikt op een dag.

Een mooi voorbeeld hiervan is onze Chelsea Evolution Construction Pant van Helly Hansen: deze broek biedt het beste van twee werelden: duurzaam materiaal en gegarandeerde bewegingsvrijheid. Waar veel stretchstoffen inĀ  2 richtingen rekbaar zijn is het polyamidemateriaal in de HH broek in 4 richtingen rekbaar, in de lengte en kruiselings. Ik hoef niemand te vertellen wat een comfort dat bied. Daarnaast is het een moderne en modieuse werkbroek. Hij kleed af door de unieke designlijnen en bied handige opbergmogelijkheden. In deze Chelsea Evolution lijn zijn alle broeken voorzien van deze 4way stretch techniek.Chelsea Evolution

 

Meer bewegingsvrijheid zorgt voor een betere houding en zorgt voor een betere balans. Door de extra bewegingsvrijheid wordt het risico op spierpijn en spierscheurtjes vermindert. Ook de bloedcirculatie is beter en dat is ook beter voor de spieren. Kortom een healthy broek die bovendien van duurzaam materiaal gemaakt wordt. Voor ons is het een bewuste keuze om de klant de beste ervaring te kunnen bieden in werkkledingcomfort.

Kijk voor meer werkbroeken op www.unishorebedrijfskleding.nl

Share This