Het OXXA Safety Gloves concept is vernieuwd.

Bron: Majestic
U kunt dit niet alleen zien aan de verpakking, maar ook aan de bedrukking op de handschoenen en alle overige OXXA uitingen. Wij vertellen u graag meer hierover.

OXXA is in de afgelopen jaren in de Benelux uitgegroeid tot een zeer geliefd handschoenenmerk met een hoge naamsbekendheid. Desondanks vonden wij het tijd om OXXA nog aansprekender te maken voor zowel de wederverkoop als de gebruiker. Dit hebben we uiteraard gedaan met behoud van de kwaliteit, veiligheid, comfort en maatvoering.

Nieuwe uitstraling
De OXXA verpakking heeft een nieuwe stoere, robuuste uitstraling gekregen wat past bij de werkzaamheden die met de diverse modellen verricht kunnen worden. Daarnaast staat op iedere verpakking nu duidelijk voor welke toepassing het desbetreffende handschoenmodel geschikt is en wat de belangrijkste kenmerken van dit model zijn. Zo kan de gebruiker snel een keuze maken welke werkhandschoen het meest geschikt is. Ook de bedrukking op de werkhandschoenen is veranderd. De normeringen zijn uiteraard nog gewoon op iedere handschoen terug te vinden, maar nu op een label aan de binnenzijde. Daarnaast kunt u in de verpakking de gebruiksaanwijzing terugvinden. Deze is voor u in 25 talen beschikbaar gemaakt. De komende periode zullen de huidige OXXA verpakkingen gefaseerd worden vervangen door de nieuwe.

Compact assortiment
Het assortiment van dit merk blijft compact, maar periodiek wordt er kritisch gekeken welke werkhandschoenen er in het assortiment thuishoren. Vanaf september is de OXXA X-Pro-Dry (51-300) nieuw in het assortiment. Deze handschoen is voorzien van een volledige nitril-coating die de handschoen vloeistofdicht maakt. Daarnaast heeft deze handschoen een uitstekende grip in natte, olieachtige en vettige omstandigheden.

Bezoek de nieuwe website
Bij een nieuw concept hoort uiteraard ook een nieuwe website. Deze is vanaf 4 september bereikbaar via www.oxxa-safety.com. Naast een handige tool om in drie stappen de juiste handschoen te vinden voor iedere klus, kunnen gebruikers ook op zoek naar een dealer in de buurt. Tevens kunt u hier informatie terugvinden over de verschillende normeringen en kunt u van alle modellen de bijbehorende product sheets downloaden in vier talen (Nederlands, Engels, Frans en Duits).

Naast bovengenoemd merk voeren wij ook handschoenen van bijvoorbeeld MSafe. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Ook maken wij regelmatig nieuwe productvideo’s. Bekijk de video die we gemaakt hebben over deĀ Oxxa X-pro frost handschoen.

Share This