De OXXA X-Diamond werkhandschoenen

Oxxa is een kwaliteitshandschoen voor iedereen die hier dagelijks gebruik van wil maken. Ze zitten zeer comfortabel, hebben een uitstekend grip en zijn ook nog eens oersterk omdat ze gebruik maken van Dyneema. Wat is dan de Dyneema® Diamond Technology? Dyneema® Diamond Technology is een baanbrekende vezel op het gebied van snijbestendigheid. Deze vezel haalt, zonder het gebruik van glasvezel of staal, tot een snijniveau 5 conform de EN 388 norm. De hoge snijbestendigheid maakt het mogelijk uiterst comfortabele en dunne handschoenen te produceren die ook nog zeer snijbestendig zijn.

X-Diamond werkhandschoenen

Binnen de compacte OXXA werkhandschoenenlijn zijn vier Dyneema® Diamond modellen opgenomen. Het grootste voordeel van deze werkhandschoenen is dat deze werknemers extreem comfort bieden, maar daarnaast uiterst veilig zijn.

Er zijn twee modellen beschikbaar met een PU-coating (OXXA X-Diamond-Pro) en twee met NFT-coating (X-Diamond-Flex):
• X-Diamond-Pro model 51-750: grijs/lichtblauw, snijklasse 3
• X-Diamond-Pro model 51-755: grijs/lichtgroen, snijklasse 5 (extra lang manchet)
• X-Diamond-Flex model 51-760: zwart/lichtblauw, snijklasse 3 (extra lang manchet)
• X-Diamond-Flex model 51-765: zwart/lichtgroen, snijklasse 5 (extra lang manchet)

De OXXA X-Diamond-Pro werkhandschoenen met lichte PU-coating zorgen voor een hoge mate van comfort en vingergevoeligheid. De X-Diamond-Flex werkhandschoenen met NFT-coating bieden een zeer goede grip in olieachtige werkomgevingen.

Pro-flex handschoenen

Deze handschoenen zijn ideaal voor de bouw, industrie, installatietechniek, assemblage werkzaamheden, transport, auto-industrie, onderhoud en algemene montage.

  • Super lichte nitril foam coating biedt een hoge mate van vingergevoeligheid en flexibiliteit en verhoogt de productiviteit van de gebruiker.
  • Anti-slip door NFT (Nitril Foam Technology); de coating geeft een goede greep op droge, vettige en olieachtige voorwerpen
  • Ademende nylon/lycra drager.
  • Door de donkere kleur is de handschoen uitermate geschikt voor gebruik in omgevingen met een zekere mate van vervuiling, zoals in garages en werkplaatsen.

Van de Pro-flex handschoenen hebben we een korte productvideo gemaakt zodat u kan zien wat de kwaliteit is van dit merk handschoenen.

Share This