Wilt u kans maken op een prachtige Helly Hansen trolley bag of tas van Helly Hansen? Dan adviseren we u om snel even door te lezen want bij elke aankoop in de maand november delen wij lootjes uit.

helly-hansen-trolley-bag-95l-79560-zwart-1U ontvangt bij uw aankoop in de showroom of online bestelling een uniek lootje met een nummer. Bewaar deze goed want eind november weet u of u de gelukkige winnaar bent van de Helly Hansen trolley bag met een inhoud van maar liefst 95 liter. De Tassen van dit merk zijn gemaakt van stevig nylon met idee dat er ruig mee om wordt gegaan. Deze trolley bags zijn gemaakt van waterdicht materiaal zodat de inhoud altijd droog blijft. De verborgen draaghendel is uitschuifbaar en de robuuste wielen zorgen voor extra duurzaamheid. Een echte blikvanger.

Als tweede prijs is de Helly Hansen trolley bag van 50 liter. De Trolley Bag 50L is de perfecte koffer, goedgekeurd voor handbagage bij de meeste vliegmaatschappijen. Gemaakt van waterdichte materialen beschermd deze trolley bag haar inhoud. Uitgevoerd met robuuste wielen en een verlengbare draaghendel zorgt voor makkelijk gebruik.

Als derde prijs hebben we de Helly Hansen Duffel bag van 50 liter. Zeker niet de minste in dit gezelschap. De Duffel bag 50L is een middelgrote waterafstotende en windbestendige tas. Hij heeft één buitenzak met rits, twee gaaszakken aan de binnenzijde, een draaghendel en gepolsterde riemen.

* De trekking is op donderdag 30 november 2017 en maken we dan de winnaars bekend. Voorwaarde is wel dat het originele lootje moet worden getoond bij het ophalen van de prijs.

Lees alles over onze actie via https://www.unishorebedrijfskleding.nl/Maak-kans-op-een-Helly-Hansen-trolley-bag/ 

Share This