Dyneema® is ’s werelds sterkste vezel.

Het is dus niet zo gek dat deze Dyneema vezel onder andere kogels weert en schepen van 300.000 ton kan bergen. Het risico om snijwonden op te lopen tijdens het werken, kan voorkomen worden door het dragen van goed beschermende, snijbestendige werkhandschoenen. M-Safe heeft in het brede PBM-assortiment twee snijbestendige Dyneema® werkhandschoenen in snijklasse 3 (model 14-800) en snijklasse 5 (model 14-810). In deze werkhandschoenen zit de Dyneema® vezel verwerkt voor een goede snijbestendigheid in combinatie met een hoge mate van vingergevoeligheid.

De keuze uit M-safe handschoenen is enorm. Er is een complete lijn beschikbaar en voor elk doel is er wel een handschoen welke aan de gestelde eisen voldoet. Wij van Unishore Bedrijfskleding hebben vele soorten op voorraad zodat u ook in de mogelijkheid gesteld wordt om zelf het comfort te ervaren van deze werkhandschoenen tijdens een bezoek aan onze ruime showroom.

Langere levensduur

Naast snijbestendigheid en vingergevoeligheid hebben de M-Safe Dyneema® werkhandschoenen als voordeel dat er een extra nitril versteviging is geplaatst tussen de duim en de wijsvinger. Hierdoor wordt de snijweerstand verbeterd op deze plek en tevens verlengt dit de levensduur van de werkhandschoen.

Uitstekende grip

De snijbestendige werkhandschoenen bieden een uitstekende grip door de nitril foam-coating op de palm. Hierdoor is het beetpakken en werken met droge, vettige en olieachtige voorwerpen geen enkel probleem. M-Safe Dyneema® werkhandschoenen zijn daarom ideaal voor gebruik in o.a. de metaal- en staalindustrie, automotive en algemene werkzaamheden waar een hoge snijweerstand wordt gevraagd.

De M-Safe Dyneema ® werkhandschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 8 t/m 11.

Share This