Waarom werkkleding HAVEP® HIGH VISIBILITY?

Havep innoveert al meer dan 150 jaar op het gebied van werkkleding. De HAVEP® High Visibility-collectie (High Vis) zorgt ervoor dat u opvalt. Dit komt de veiligheid vooral ten goede wanneer u in omstandigheden werkt waarin u wel wat extra zichtbaarheid kunt gebruiken, zoals: met donker of stormachtig weer, tijdens wegwerkzaamheden of in de sneeuw. De collectie is praktijk getest en sluiten volledig aan op uw wensen. De ontwerpen hebben intelligent gekozen toevoegingen die het werk vergemakkelijken en veiliger maken.

Voordelen HAVEP® HIGH VISIBILITY Collectie:

• Eigentijdse kleding voor een stoere uitstraling
• Unieke pasvorm
• Elk item is praktijk getest
• Supersterk en uitstekende kwaliteit
• Handige extra design elementen

Welke kleur kiest u?

De HAVEP® High Visibility-collectie wordt met een fluoride accentkleur in oranje of geel ontworpen. Welke van deze basiskleuren u uiteindelijk kiest hangt af van het doel waarvoor de kleding wordt gebruikt en de omstandigheden waarin u werkt. Door een hogere luminositeit valt Fluorgeel meestal meer op. Fluor-oranje is een betere keus wanneer u tegen een lichte ‘achtergrond’ werkt zoals in de sneeuw omdat deze kleur beter afsteekt tegen wit.

Veiligheid HAVEP® HIGH VISIBILITY Collectie

De high Visibility kleding van Havep (High Vis) voldoet aan de eisen van zichtbaarheid in uw beroep en branche. Daarnaast zijn designelementen aan de kleding toegevoegd die niet onder de zichtbaarheidseisen vallen, maar het werken nog veiliger maken. Zoals extra reflectie op de schouders voor als u bukt tijdens het werk. Zo houdt Havep rekening met al uw omstandigheden en kunt u met een gerust hart aan de klus beginnen, elke dag weer.

De HAVEP® High Visibility-collectie voldoet aan de volgende normen:

EN ISO 20471: Europese norm voor high visibility kleding:

Waarschuwingskleding met hoge zichtbaarheid moet voldoen aan de Europese norm voor signaalkleding, de EN ISO 20471. Deze norm is ingedeeld in klassen afhankelijk van de mate van zichtbaarheid/reflectievermogen.

EN ISO 20471 VERVANGT DE EN 471

Het belangrijkste verschil is dat de nieuwe eisen beter zijn afgestemd op de praktijk. Ook zijn een aantal kwaliteitseisen aangescherpt in deze nieuwe norm voor reflectiekleding: alleen reflectiebanden van de hoogste kwaliteit mogen worden gebruikt conform de nieuwe norm. Het materiaal wordt ook getest op duurzaamheid en waterdichtheid.

EN 343 Beschermende werkkleding tegen regen en sneeuw:

EN 343:2003+a1:2007 Beschermende kleding tegen regen

De EN 343 norm legt de eisen en testmethoden vast voor materialen en naden van kleding, die beschermen tegen neerslag (regen, sneeuw), mist en de vochtigheid van de grond. In werkelijkheid is de meeste met EN 343 genormeerde kleding regenkleding en sneeuwkleding, voor de kou is er ook de EN 342 norm.

Een duurzamere toekomst met Havep Custom Made-uitvoering

Vindt u het belangrijk om bij te dragen aan een beter milieu? De speciale Custom Made-uitvoering van Havep is gemaakt met 100% gerecycled polyester. Dit duurzame materiaal werd ontikkeld door Dutch Awearness, partner van Havep. Dutch Awearness zet zich samen met Havep in voor een groene toekomst en is pionier op het gebied van circulaire textielindustrie.

Extra comfort door slimme design-elementen

De HAVEP® High Visibility-collectie is uitgebreid getest in de praktijk. De bevindingen uit de praktijk zijn gebruikt om de ontwerpen optimaal te laten aansluiten bij de werkzaamheden en een geweldig comfort te bieden.

Een paar voorbeelden van op de praktijk aangepaste elementen:

  • Zakken zijn voorzien van klittenbandsluiting
  • De inzet van het kruis van werkbroeken is extra verstevigd om inscheuren te voorkomen
  • Rugplooien in jassen geven extra bewegingsvrijheid
  • Reflectie op onverwachte, maar belangrijke plekken zoals de schouders (bij bukken)
  • Plekken die snel vuil worden zijn voorzien van marinedoek, zodat vlekken minder snel te zien zijn
  • Een verlengd rugpand bij jacks en parka’s
  • Voorgevormde broekspijpen met een unieke pasvorm zorgen voor een uniek draagcomfort
  • De kniezakken gecombineerd met kniestukken zorgen voor nog beter comfort tijdens gehurkt werken

high visibility werkkleding havep high vis

Moderne uitstraling

De broeken, jassen en overalls uit deze collectie zijn verkrijgbaar in moderne kleuren met een sportieve afwerking. De reflectiestrepen die in sportieve en moderne hoeken staan vallen gelijk op, zelfs als de hoge zichtbaarheid niet noodzakelijk is. De moderne zakken met rits zorgen voor een nog betere uitstraling. Combineert u dit samen met uw bedrijfslogo op de borst of rug, dan zorgt dit voor volledige herkenbaarheid van uw medewerkers en uw bedrijf.

Havep werkkleding is in de praktijk getest

Havep heeft het beleid om al hun kleding in de praktijk te testen. Daardoor is de kleding dusdanig geperfectioneerd dat u of uw medewerkers het werk kan uitvoeren met werkkleding die perfect aansluit bij de omstandigheden. Bovendien is de hoge kwaliteit van de werkkleding comfortabel en duurzaam.

Bedrukken of borduren van werkkleding

De werkkleding die u draagt dient niet alleen op te vallen, het is daarnaast belangrijk dat uw bedrijfsnaam of logo goed zichtbaar is voor herkenbaarheid en Brand Awareness. Unishorebedrijfskleding.nl kan u helpen uw bedrijfsnaam te verspreiden door uw logo of bedrijfsnaam te bedrukken op de werkkleding. Meer informatie leest u op de pagina over bedrukken van werkkleding en de pagina over borduren van werkkleding.

Contact opnemen met Unishore Bedrijfskleding

Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag een persoonlijk advies op maat! U kunt ons bellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 0223-661300, het contactformulier invullen of een e-mail sturen.

Share This