Grippaz handschoenen, die moet je hebben!

Misschien kent u het wel; van die disposable handschoenen die allereerst lastig zijn met aantrekken, en daarnaast ook nog eens een slechte grip hebben. Met het risico dat je iets laat vallen.
Dan is het goed om te weten dat Unishore bedrijfskleding daar de Grippaz M-Safe handschoenen voor in het assortiment heeft. Grippazā„¢ by M-SafeĀ® zijn sterke, innovatieve disposable handschoenen speciaal ontwikkeld om prestaties te verhogen in diverse werkomgevingen waarbij een goede greep is vereist. De Grippaz handschoenen behalen bovendien level 5 als het gaat om vingergevoeligheid en scheurweerstand.

Wat ze ook bijzonder maakt is dat ze tweezijdig draagbaar zijn, 100% nitril en siliconenvrij, oliefastotend en zijn voorzien van een visschubstructuur aan de palm- en rugzijde. En dat is het sterke punt als het aankomt op de grip.

De Grippaz handschoenen zijn goedgekeurd om gebruikt te worden in de voedingsmiddelenindustrie. Er zijn twee blauwe modellen verkrijgbaar (308B en 246BL). Beide modellen bieden de gebruiker uitstekende prestaties in de gehele voedsel (verwerkende) industrie, maar ook in bijvoorbeeld de schoonmaakindustrie. Model 308B heeft een langer manchet en is dikker, waardoor deze nog meer bescherming biedt bij toepassingen waarvoor dit noodzakelijk is.

De zwarte (246BK) en oranje (246OR) variant zijn uitermate geschikt voor o.a. het werken in de automotive en montage-industrie. De oranje kleur zorgt daarbij voor extra zichtbaarheid van de handen in donkere omgevingen en bij werkzaamheden waar men vuil direct op moet kunnen merken. De disposable handschoenen van Grippaz voldoen aan de volgende Internationale standaards: EN374-1:2003, EN374-2:2003, EN420, EN455 PART 1, 2 & 3, EN1186-3 en de FFDCA. Meer weten?

Share This