Bij sommige beroepen komen risico’s om de hoek kijken, zoals in de bouw, logistiek en in auto-industrie. Voor werkgevers is het daarom van belang om goed voorbereid te zijn op alle risico’s die hun werknemers lopen met het beroep dat ze uitvoeren. Dit kan in de vorm van waterdichte contracten en clausules, maar ook in vorm van veilige en goede werkkleding. Er zijn talloze wetten en regels waar werkgevers zich aan moeten houden als het om veiligheid gaat op de werkvloer.  Voor veel beroepen is het dragen van veiligheidshandschoenen bijvoorbeeld aan te raden of zelfs verplicht. Speciaal daarvoor hebben wij de 3 beste werkhandschoenen van M-Safe op een rijtje gezet.

1. M-Safe Full-Nitrile werkhandschoenen

Deze kwalitatief sterke werkhandschoenen van M-Safe zijn getest op verschillende kwaliteitsnormeringen en kwamen uitstekend uit deze test.  De Full-Nitrile handschoenen hebben een optimale pasvorm met dubbele coating voor extra bescherming. Ook zijn de handschoenen voorzien van een zandachtige coating, wat zorgt voor meer grip in natte of olieachtige omgevingen om in te werken. Comfort en veiligheid worden met deze handschoenen dus gewaarborgd!

2. M-Safe Knucklehead werkhandschoenen

De M-Safe Knucklehead handschoenen beschermen de handen optimaal tegen externe invloeden, maar zijn daarnaast ook waterdicht en gevoerd met een Thinsulate beschermlaag. Hierdoor beschermen de handschoenen je voor temperaturen tot wel -20 graden Celsius, maar zijn ze ook helemaal waterdicht. Verder zijn de handschoenen – door het gebruik van duurzame materialen – zeer slijtvast. De vingertoppen zijn gemaakt van een stevige neopreen, wat zorgt voor bescherming en schokdemping. Deze handschoenen zijn daarom een belangrijk onderdeel van werkkleding in de offshore, olie- en chemie-industrie.

3. M-Safe Dyneema Cut 3 werkhandschoenen

De M-Safe Dyneema handschoenen zijn voorzien van sterke vezels die ervoor zorgen dat de handschoenen snijbestendig zijn. De handschoenen zijn dus ideaal voor werk in de fabriek of andere omgevingen waar snijgevaar aan de orde is. Ondanks de sterke en beschermende vezels, bieden de handschoenen voldoende gevoeligheid voor je vingers. Ook bieden ze goed grip op droge, natte of olieachtige voorwerpen. Dit is alles mogelijk dankzij de nitril-foam coating.

Ben je op zoek naar andere soorten bedrijfskleding voor je medewerkers? Bekijk dan ons online aanbod om inspiratie op te doen. Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over specifieke producten? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijfssituatie!

Voor een compleet overzicht van ons uitgebreide assortiment kunt u terecht op www.unishorebedrijfskleding.nl

Share This